Kablovi i žice

Proizvođači napajanja i specijalnih kablova suočavaju se sa brojnim proizvodnim izazovima zasnovanim na produktivnosti i kvalitetu. Rast cena materijala i povećana globalna konkurencija samo su usložnili ovo pitanje. Da bi uspeli, proizvođači moraju da smanje proizvodne troškove tako što će koristiti manje materijala, minimizirati otpatke i raditi na većim brzinama kako bi za kraće vreme napravili više gotovog proizvoda.
Slično, proizvođači komunikacionih kablova suočavaju se sa istim izazovima produktivnosti i kvaliteta. Osim toga, korisnici pozivaju na veću propusnost, veću brzinu i veću udaljenost od svojih komunikacijskih kabela. Bilo da je komunikacijski medij bakreno ili optičko vlakno, proizvođač kabela mora nastojati pomjeriti granice kvalitete proizvoda i performansi kako bi ostao ekonomski konkurentan.
Beta LaserMike daje proizvođačima konkurentsku prednost nudeći najopsežnije instrumente za kontrolu procesa i automatizovana rešenja za testiranje kablova za rešavanje njihovih izazova u primeni. Kao lider na tržištu, razumemo kvalitet, cenu i ciljeve merenja i kontrole procesa naših kupaca i radimo sa njima na stvaranju inovativnih, pouzdanih rešenja koja poboljšavaju kvalitet proizvoda uz smanjenje troškova. Saznajte kako naša rešenja mogu pomoći vašem proizvodnom procesu.