Metalurška industrija

Merenja debljine, težine premaza, širine i ravnoće sloja na gvožđu i drugim metalima.

NDC-ov sistem merenja metala ima dugu tradiciju u ovom poslu, sa preko 60 godina iskustva, koje uključuje legendarni AccuRay i IRM brendove.

AccuRay je stekao svoju reputaciju u metalurškoj industriji specijalizovanjem za merne sisteme visokih performansi, korišćenjem nuklearnih tehnologija za specifičnu primenu. Kako bi upotpunio ovu ponudu, AccuRay je razvio jednu od prvih mono-energetskih senzora x zraka, sa trajnom kalibracijom za debljinu ravnih traka metala. Ista tehnologija je kasnije uspešno primenjena za merenje metaliziranih premaza.

IRM je bio prvi koji je obezbedio merenje ravnoće optičkom triangulacijom u industriji čelika. Rometar je uveden 1980. godine i nastavlja da postavlja standarde za merenje ravnoće proizvoda visokih mogućnosti.

Sada, sa NDC-om, ovi legendarni proizvodi su dopunjeni tehnologijom infracrvenog merenja i sistema koji obezbeđuju proširene mogućnosti merenja za dodatne primene. Zajedno, ovaj novi tim predstavlja veću vrednost za proizvođače metala kroz neprekidno ulaganje u nove tehnologije, uzbudljive nove proizvode i jaku organizaciju korisničke podrške širom sveta.