Farmacija

U farmaceutskoj industriji je značajno merenje vlažnosti tokom procesa proizvodnje, za meterijale kao što su: praškovi, granule, paste i emulzije.

Zastupljena su procesna merenja on-line sa PH710-e i CM710-e i laboratorijske analize at-line sa Infralabom-e.

Naš proizvodni program, usluge i veliko iskustvo nude rešenja sa širokim rasponom primene. Merenja vlažnosti u farmaceutskoj, hemijskoj i srodnim industrijama, pruža sledeće prednosti našim kupcima:

  • Optimizacija procesa sušenja
  • Poboljšanje produktivnosti
  • Nadgledanje i kontrolu kvaliteta proizvoda
  • Smanjenje troškova energenata i potrošnju fosilnih goriva

Primenom naših on-line merača PH710-e (za farmaciju) i CM710-e (za hemikalije) omogućen je rad na najzahtevnijim i najsloženijim pogonskim lokacijama. Dobijeni rezultati u realnom vremenu zatvaraju krug kontrole u procesu proizvodnje.

Procesni merači su dostupni u IP65 livenoj leguri kao i IP65/IP67 i ATEX sertifikovanom kućištu od nerđajućeg čelika, za zahtevnija ili agresivna okruženja. CM710-e patentirani dizajn garantuje dugoročno i nesmetano funkcionisanje, dok naša stručnost u primeni osigurava tačnost i ponovljivost rezultata za svako merenje.

Naša specijalno i jedinstveno tehničko rešenje PH710-e PowderVision sa automatizovanim uzorkivačem, je predviđeno za primenu u zatvorenim procesima, gde je isključen uticaj atmosfere – relativna vlažnost vazduha, temperatura okoline, prašina, dnevno svetlo.

Za primenu brzih laboratorijskih analiza nudimo Infralabom-e. Rezultati analiza se obrade za 10 sekundi.